andreeea.blogg.se
En blogg om en tjejs liv, tankar, fantasier och personligheter.

My day!

Idag kom mina kusiner och firrade min mamma och min lillasyster. Dom fick många fina presenter och det var kul att nästan alla var där. Lite bilder från idag.
Min minsta kusin
Den varma solen som lysste idag
Förrätten (ingen bild på middagen)
Inget mer att säga godnatt<3






15 Juni

Idag var jag och min familj + mormor och morfar på orangeriet och åt lunch. Jag tog en caesarsallad den var inte så god så jag tippsar inte! Men det såg ganska gott ut ett tag men tillslut blev det för mycket. Sen när vi hade ätit gick vi till Gallerian och köpte frozen yoghurt på aa såklart frozen yoghurt stället. Sen åkte vi hem och jag gjorde inte så mycket mer efter det.




XOXO Andrea

True story



XOXO Andrea

True



XOXO Andrea

www.katrinah.blogg.se

Hej hej!
jag heter Katrina och dem flesta vet väll vem jag är(!?) om inte så kan nu ju checka min blogg. det är bara att klicka på bilden.

jag har iallafall fixat andreas design så ja.. hihi kram♥
 

No läger dag 2

Idag gjorde vi lite experiment, det var inte lika kul som igår men det var helt ok. På förmiddagen jobbade vi med Luft och flyg.
Flygplansvingar av frigolit som man skulle försöka få att flyga. Det gick inte bra.


Balog raket som man skulle få att flyga men det gick inte häller så bra.


På eftermiddagen jobbade vi med Universum, det va iallafall lite roligare och vi fick även titta på ett äkta teleskop som dom hade där.

Ikväll ska jag på fest hos en kompis och min mormor och morfar kommer ochså så det blir kul! Fast dom åker ju hem till mig och inte till min kompis. Nu har jag inget mer att säga.
God bajs!



Första dagen

Idag var första dagen på No lägret. Det är inget sånt där "tönt" läger som vissa kanske tror, utan det är typ bara experiment vi gör där och vi kommer hålla på nu i 5 dagar men inte lördag och söndag för då är vi lediga. Idag hade vi en lång lektion på förmiddagen innan lunch när vi "lekte" med en massa grejer som fanns där och så åt vi mariekex som hade legat i kväve. Det var superkul att testa dom men det var så kalt i munnen.





Sen på eftermiddagen gjorde vi mer experiment och vi gjorde glass av med hjälp av kväve. Den var supergod och jag hade värdens bästa "lärare" någonsin och det är så synd att jag inte kommer ha dom imorgon men dom andra är nog ochså bra.




Aja inge mer att berätta. Haj då!

YES!

Äntligen sommarlov! Är så lycklig! Man har gått klart 6:an med bra betyg, värdens bästa vänner och överlycklig att det är lov. Efter att vi hade slutat åkte jag och 4st kompisar åkte till Sollentuna C för att fika. Jag hade jättekul där, senare var dom och handlade middag och tårt ingredienser medans jag åkte hem och duschade. Sen när jag kom till min kompis hade dom inte varit där så länge sedan jag åkte hem. Det hade kommit två till av mina kompisar ditt och jag tror jag aldrig haft så här roligt på jätteläge! Jag kommer verklig att sanka dom under lovet men jag hoppas att alla får ett bra sommarlov. Nu måste jag sova. Godnatt<3
Få bilder från idag







Min dag!

Imorse skulle gjort något med en kompis men det börja åska och spöregna så hon kom inte utanför dörren. Sen kom mina föräldrar hen efter att ha varit och trännat sen efter det har jag inte gjort så mycket men just nu sitter jag nere vid Rösjön och tittar på match. Igår på förmiddagen spelade vi match mot Frej och då förlorade vi med 6-1 men idag tar vi igen. Sen på eftermiddagen städade jag mit rum och då torkade jag av hyllorna ochså och samtidigt lyssnade jag på The Fooo jag tippsar! Inge mer att säga herrå!

Tjenare!

På väg hem nu efter att ha spelat mot AIK. Är väldigt nöjd, vi spelade riktigt bra och jag fick några få skador men inget mer. Det blev 1-1 och det var inga måln, ingen blåst och ungefär 24-26 grader. Så man kan ju säga att det var "ganska" varmt. När jag kommer hem ska jag ducha och ta något att äta för är så hungrig. Imorgon är det tränning men asså jag vet inte om jag kommer orka. Det är inte så mycket mer att berätta.
Herrå!