andreeea.blogg.se
En blogg om en tjejs liv, tankar, fantasier och personligheter.

HAJ!

Jag vet att det är lite sent och jag måste gå och lägga mig nu för jag är VÄLDIGT trött men måste bara berätta hur det var idag.
I morse sprang jag ju 7,5km i ungefär 20 grader säker. Jag har blivit lite röd av det och jag var väldigt svettis. Jag fick jätteont i foten så jag och två kompisar gick en bitt. Annars va det bra. Sen när jag kom hem åt jag lunch och fixade lite fika för jag och några kompisar skulle gå och bada och jag har gjort första doppet för i år, jag kan ju säga då att det bara var jag som vågade doppa hela mig;)
När jag kom hem var jag tvungen och äta och bytta om till fotbollskläder för jag skulle köra match mot något lag. Det gick inte så bra. Vi förlorade med 9-3 och jag kunde inte spela hela matchen och våran målvakt stukade typ handen efter ett tag så det gick inte så bra men alla kämpade och gjorde säkert sitt bästa men alla var nog inte så sugen på att spela just idag. Nu måste jag sova. Godnatt alla människor!!

Hej!

Idag är andra tränningen ända sen jag gjorde illa foten. Eller jag har fortfarande ont men doktorn som vi var hos igår sa att jag kunde tränna iallafall får då skulle det typ försvinna.
Imorgon ska jag springa 7,5km med min skola. Är riktigt tagad! Och som tur är får vi sov morgon till kl10. Sen imorgon kväll ska jag spela fotbollsmatch. Jag vet inte vilket lag men jag tror det kommer gå bra iallafall. Vi har fått tillbaka några svar på hur det gick på NP.
Jag fick:
Fysik (B)
Svenska (C)
Matte (D)
Engelska (D)

Jag kan ju bara säga det att jag är väldigt nöjd. Nästa vecka ska vi få reda på vad vi fick i SO och jag hoppas det gick bra. Aja har inte så mycket att skriva mer.
Herrå!

Haj!

Igår var jag i Sollentuna C och köpte ett par vanliga jeans och ett par militärgröna shorts.
På förmiddagen var jag och klippte mig. Är nöjd men det blev igen stor förändring för jag klippte bara topparna. Sen efter det åkte vi till Plantaget en snabbis, inte så mycket. att berätta där ifrån. Sen kom jag hem åt lunch och nu målar jag naglarna och väntar på att kusinerna ska komma. Dom ska sova över här för att deras föräldrar ska på fest tror jag det var. Sen lite senare kommer min kompis för att oxå sova över för hennes föräldrar skulle oxå på ngn fest. Aja det var allt att berätta.
Hejdå!
XOXO Andrea

Tjo!

Idag tog jag farväl av en nära vän. Den stog mig nära och jag älskade dom jättemycket! Mina kära byxor från JC. Jag älskar er och hoppas ni får ett bra liv som det ni kommer bli. Jag sprak dom vid min bakficka och jag vet inte hur det gick till. Nu måste jag tyvärr åka och köpa ny. Tack och godnatt!
Kram

Aaaaaaaaaaaaaa!

Jag fick reda på No Np idag i fysik. Jag fick... B! Jag blev så glad! Jag trodde det skulle ha gått sämre men jag fick B! När min mamma kom hem hade hon köpt fika och glass som vi fikar med nu. Jag hoppas det går lika bra med dom andra.
Kramis<3

Tjena

Nu har jag haft ont i foten i snart 3 veckor... jag har inte kunnat träna eller spela matcher:( Inte precis det man vill höra. Och såklart har vi spelat fotboll på idrotten också så jag har inte kunnat vara med där häller. Jag tror Gud jävlas med mig. Just nu pluggar jag inför ett prov jag ska ha imorgon i So Historia om Stormaktstiden. Det som är så bra med det är att jag gillar Historia och en av alla mina favoritkungar är drottning Kristina som levde från 1632-1654. Min stora hjältinna. Hoppas det går bra bara för jag har pluggat sten hårt! Måste sluta skriva nu men jag hoppas ni har haft en bra dag.

XOXO Andrea

Tjolahopp!

Ja min vecka har inte vart så mycket action.
Måndag-Onsdag var jag sjuk och typ bara låg på soffan och sov, tv, läste och sen så gick det så om och om igen varje dag.
På torsdagen var jag på Tom Tits med min MatteNo klass hela dagen. Det var i det roligaste jag gjort men aja det var kul.
Igår hände inte så mycket förutom att eftersom jag hade vart sjuk kunde jag inte plugga till mit SO-prov som jag skulle ha igår för jag hade inga grejer så jag kunde plugga... så jag ska göra provet på tisdag istället så jag ska plugga sten hårt.
Just nu tittar jag på ESC och jag hejar på Danmark för jag ärligt talat så gillar jag inte Robin, jag vet inte varför.
Ha en bra kväll!

XOXO Andrea

Gullisar!


Haha

 har sån dålig humor nu när man är hemma och är sjuk...

Min dag😇

Idag på förmiddagen var jag hos en av mina bästa vänner för hennes pappa hade 50års fest sen på eftermiddagen var jag och tittade på när mitt fotbollslag var och spelade match. Det gick inte så bra men vi spelade jättebra men tyvärr förlorade vi. Jag var där och tittade med min kompis Anna. Aja har inte gjort så mycket mer idag så ha en bra kväll!

Kram Andrea❤


Sorry

Hej allihopa! Förlåt att jag inte har skrivit sen i fredags men jag har inte haft tid. Men jag kan berätta lite snabbt vad jag har gjort.
Torsdag eftermiddag var jag och tittade på Iron Man 3 med mina kompisar Jennifer och Josefine. Sen när jag kom hem packade jag lite grejer och åkte hem till Jennifer och sov över hos henne.
Fredag eftermiddag var jag i Stinsen med min kompis Alva sen efter att jag kommit hem packade jag mina grejer ingen och sov över hos henne också. Då var även min andra kompis Anna med.
Lördag eftermiddag tittade jag först på The Amazing Spiderman sen var jag ute och cyklade med min familj till simhallen bara för att köpa glass. Jag tyckte det var väldigt onödigt men sen när jag kom hem tittade jag på Thor sen har jag inte gjort så mycket mer spännande idag.
Men just nu tittar jag på Prince Of Persia som jag bara knappa in på.
Ha en bra eftermiddag iallafall den som är kvar.

XOXO Andrea


OMG!!!

Har nyss varit på ONE DIRECTION KONSERTEN!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! I LOVE THEM SO MUCH!!! Asså jag skrek sönder min röst och jag var så lycklig!! Jag är så ledsen att det är slut nu! Jag kommer aldrig glömma det här.

XOXO Andrea








Kanske inte så bra bilder men aja!!

Pojken I Randig Pyjamas

Den här boken ska jag börja läsa nu. Min mamma tycker att den är så sorlig att hon aldrig skulle klara av det. Men det ska jag göra. Ett bok tipps till alla som gillar att läsa.

Godnatt allihopa!

XOXO Andrea


Hot day!

Idag har det varit såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå varmt så jag tordde jag skulle smälta bort så just nu sitter jag på balkongen och äter glass.
Hoppas jag blir lite brun iallafall.
Inget specielt har hänt i skolan den har varit som nästan alla andra dagar så jag har inte så mycket att skriva om skolan.
Imorgon ska jag och två av mina kompisar ditt. Jag längtar SÅ mycket och jag tror att jag kommer se några kompisar från både klassen och från fotbollen. Aja jag kommer ha jättekul iallafall.
Hoppas ni har haft en bra dag.

XOXO Andrea

Fotbollsmatch

Har nyss spelat match och sitter i bilen på väg hem. Vi spelade mot Vallentuna och vi vann med 7-1. JIPPI!!!! Dom körde inte så skyst och domarn var inte den bästa jag sätt men men. Vi vann ju så det är ju det är ju det bästa. Innan jag hade match hängde jag med min BFF Josse. Jag hade jättekul men jag var tvungen att gå hem tillslut så det var väldigt tråkigt. Imorgon är det måndag och det orkar inte jag men snart är det onsdag så det är bara att härda ut. Ha en bra eftermiddag allihopa!

XOXO Andrea

Hej...

sitter och äter lunch nu mm... gott det ser ut:S Nu har jag nyss haft sista NP i SO förhoppningsvis. Snart har jag bara 4st lektioner kvar sen slutar jag då ska jag hem packa och sen åka till mina kusiner och sova över där medans mina föräldrar är på Bruce konsert. Jag tror jag kommer ha roligare.

xoxo Andrea

Den här måste man ju bara ha!


Op op op op...




Värdens bästa låtar

LITTLE THINGS

Your hand fits in mine
Like it's made just for me
But bear this in mind
It was meant to be
And I'm joining up the dots
With the freckles on your cheeks
And it all makes sense to me

I know you've never loved
The crinkles by your eyes when you smile
You've never loved
Your stomach or your thighs
The dimples in your back at the bottom of your spine

But I'll love them endlessly

I won't let these little things slip out of my mouth
But if I do, it's you,
Oh it's you,
They add up to
I'm in love with you,
And all these little things

You can't go to bed,
Without a cup of tea,
And maybe that's the reason
That you talk, in your sleep
And all those conversations
Are the secrets that I keep
Though it makes no sense to me

I know you've never loved the sound of your voice on tape
You never want to know how much you weigh
You still have to squeeze into your jeans
But,

You're perfect to me

I won't let these little things slip out of my mouth
But if it's true,
It's you,
It's you,
They add up to
I'm in love with you,
And all these little things

You'll never love yourself
Half as much as I love you
You'll never treat yourself right, darlin'
But I want you to,
If I let you know, I'm here for you,
Maybe you'll love yourself,
Like I love you
Oh

And I've just let these little things
Slip, out of my mouth,
'Cause it's you, oh it's you,
It's you,
They add up to
And I'm in love with you,
And all these little things,

I won't let these little things
Slip, out of my mouth,
But if it's true,
It's you, it's you,
They add up to,
I'm in love with you,
And all your little things

MAGIC
Baby come on over, I don't care if people find out

(Da da, da da da, da da da da)

They say that we're no good together, and it's never gonna work out

(Da da, da da da, da da da da)

But Baby you
Got me moving too fast
Cause I know you wanna be bad
And girl when you lookin like that

(Da da, da da da)

I can't hold back

Cause you, you got this spell on me!
I don't know what to believe
Kiss you once, now I can't leave!
Cause everything you do is magic
Yeah everything you do is magic

So let em' take a picture, spread it all around the world now

(Da da, da da da, da da da da)

I wanna put it on my record, I want everyone to know now

(Da da, da da da, da da da da)

But Baby you
Got me moving too fast
Cause I know you wanna be bad
And girl when you lookin like that

I can't hold back

Cause you, you got this spell on me!
I don't know what to believe
Kiss you once, now I can't leave!
Cause everything you do is magic
Yeah everything you do is magic

Oh, oh oh, oh oh, oh
Oh, oh oh, oh ohh, oh
Oh, oh oh, oh oh, oh

Everything you do is magic

They say that we're no good together and it's never gonna work out
I wanna put it on my record, I want everyone to know now

Everything you do is magic, Everything you do is magic
Everything you do is magic, Everything you do is magic

(Oh, oh oh, oh oh, oh. Oh, oh oh, oh ohh, oh)

Oh everything you do is magic

Cause you, you got this spell on me!
I don't know what to believe
Kiss you once, now I can't leave!
Cause everything you do is magic
Yeah everything you do is magic

Oh, oh oh, oh oh, oh
Oh, oh oh, oh ohh, oh

C'mon!

Kiss you once, now I can't leave!
Cause everything you do is magic
But everything you do is magic

Da da, da da da, da da da

Kort dag



Idag hade jag NP i So det var väldigt väldigt svårt men jag hoppas det går bra. Efter det hade jag och min klass temadag. Vi lekte först pepparkakskul sen körde vi evighetsstafet, sen körde vi burken och i slutet körde vi fotboll. Men när vi körde fotboll gjorde jag illa foten när vi spelade och jag har vääääääääääääääääääääldigt ont och såklart har jag fotboll ikväll så jag hoppas jag kan gå.

/Andrea

Godnatt




Min dag i stan

1. När man kommer in i stan ser man demonstrationståget
2. Sen gick vi och köpte milkshake på Café Kåkbrinken

3. Sen gick vi och åt middag på Friday's

Den här dagen gick för fort men jag hoppas torsdag och fredag går lika fort.
/Andrea