andreeea.blogg.se
En blogg om en tjejs liv, tankar, fantasier och personligheter.

Dag

Idag var jag, syrran, mormor och morfar i Birsta City och handlade lite. 
Här kommer grejerna jag köpte;
1. Jacka från Stadium 1399kr
2. Ansiktskräm Eucerin 69kr

3. Laddare från Telia till IPhone 5 199kr
4. Tröja från Ginatricot 199kr




Thor The Dark World

Min dag börja med att min farmor och farfar kom och hämtade upp mig och min lillasyster hos min mormor och morfar. Sen var vi och handlade mat till lunch, när vi kom hem till dom började vi med maten. Sem gjorde vi inte så mycket mer, vi spelade kort, pratade, fikade, ja och inte så mycket mer. 

När vi kom hem till mormor och morfar sen fick jag och mormor skynda oss att äta för att vi skulle ner på stan och gå på bio och se Thor The Dark World som alltså är andra filmen om Thor. Den var helgrym! Jag är själv ett stort fan av Avengers hjältarna, så det var lätt för mig att gilla den! Min mormor däremot var inte så förtjust i filmen men den var helt okej tycker hon, strunt! Om man gillar action, lite romantik, komedi, Avengers hjältarna och snygga Chris Hemsworth kommer man helt klart gilla den här filmen! 

Kram 




Tisdag

Vet att det var ett tag sen jag bloggade men här kommer en liten förkortning på dom 3st dagar jag har haft lov.
Dag 1 (söndags): Jag gjorde inte så mycket då, mina föräldrar åkte hem och min syrra och mormor skulle på bio så jag och morfar var hemma och bara slappade.
Dag 2: Då var vi hemma och spelade kort medans mormor var och jobbade, sen senare på eftermiddagen åkte vi till min morfars fastar. Det var kanske 3-4år sedan jag träffade henne senast. 
Idag: Idag på förmiddagen var vi hemma och tog det lugnt. Sen åkte vi hem till min gamel mormor och åt våfflor. 
Sen dess har vi inte gjort så mycket sen vi kom hem från dom. 
Kram 


Ganska bra dag

Hola amigos! Idag hade jag spanska prov, det gick ganska bra. Eller jag hoppas det gick bra iallafall. Sen bara en halvtimme efter att jag kommit hem kommer pappa hem efter att ha hämtat upp min farmor och farfar! Jag har saknat dom så mycket och jag ska försöka vara med dom så mycket som möjligt den här helgen.



Rackartygarna

Tänckte bara tipsa lite snabbt om en grupp som heter Rackartygarna som gör olika extrem sporter och det är SÅ coolt! Jag tycker ni ska kolla på deras program på TV6 play. 

Kolla in deras hemsida: http://rackartygarna.myshowroom.se
Youtube kanal: http://m.youtube.com/channel/UCQeV40DRDXzxb_tQZtC1bkQ