andreeea.blogg.se
En blogg om en tjejs liv, tankar, fantasier och personligheter.

THIS IS US!

Hej allihopa! Idag var jag och två kompisar och tittade på One Directions film This Is Us och det är värdens bästa film EVER! Jag tipsar alla Directioners och alla som inte är det! Inte så mycket mer har hänt, förutom att jag såklart har gått i skolan också men det räknas inte.
Godnatt iallafall!
Kram Andrea


Shopping dag 2

Idag var jag och hela min familj i Sollentuna C och i Stines för att fixa kläder till både mig och min lillasyster.
 
2st kjolar från H&M 149kr per kjol
2 pack med strumpor från H&M 79 per pack 
1 par Crocker byxor från JC för 499kr
 
Kram Andrea

Hemma och myser

Hej! Nu sitter jag i sängen och äter... ❤Ben And Jerry❤


Shopping dag

Idag var jag och min mamma inne i stan och handlade, jag hittade inte så mycket men ska ändå visa vad jag köpte.

Collegetröja från Hollister 590kr
Schampo och balsam märke Revlon från Davines för 370kr
Kalender 149kr och klotterblock 29kr från Åhlens

Sen fikade vi på Voltaire, dom hade mycket gott men tog bara en chokladboll och en cola. Jag kan tippsa om att man ska ditt och fika när man är inne i stan. Det ligger i PUB länk finns taggad i bilden.
 
Kram Andrea

 


ÄNTLIGEN FREDAG!!

Idag började vi 8:10, lite för tidigt om jag får säga det själv. Men istället slutade vi klockan 13:00 inne på Östermalmstorg för att vi var där och tittade på fotoutställningen som var där, och såklart i den här värmen köpte vi glass.

Kram Andrea

Skolstart!

Idag var första skoldagen som 7:a! Det var ganska tråkigt och jag hade sovit dåligt så jag var ganska tröt men annars va det bra. Vi fick börja kl 9 idag och sluta 12:30-13:00 så nu är jag hemma och vilar för jag har haft ont i huvudet och halsen det mesta av dagen så det är inte säkert att jag ska på träningen ikväll om det fortsätter. Jag vet inte så mycket mer att säga än att hoppas ni har haft en bra dag.
Kram❤


SNABB MEDDELANDE!

Idag kom The Fooos första skiva ut på Spotify och iTunes så tipsar om deras skiva och att även titta på dom imorgon 20:00 på kanal 4 på Sommarkrysset för att se dom där eller åk ditt och titta på dom!


Första träningen!

Idag var min första fotbollsträning sen i början av sommaren. Jag hade längtat så mycket men då och då började jag må illa så första gången sa jag mig på kanten och andra gången när vi körde match i slutet så fick jag så i mål. Konstigt nog gick det riktigt bra som målvakt och jag börjar överväga att jag ska spela mer målvakt...
Innan träningen var jag in i Sollentuna C för att leta efter en 40års present till mina föräldrar. Det var kuddfodral där det står till mamma; Min mamma är en pingla, och på pappas fodral står det; Min pappa har stil. Jag tror dom kommer bli ganska glada över dom.
Nu är det inte så mycket mer att berätta så, godnatt!
Kram❤


Tjena mittbena!

Idag på förmiddagen sov jag fram till 11 ungefär och sen åkte jag och mina föräldrar och fixade ett bankkort till mig, YES! Sen åkte vi och hämtade min fina kompis för att åka till Mörby och titta på Dumma Mig 2. Den är säkert värdens roligaste animerade film! Sen åkte vi hem och nu gör jag typ ingenting. Hoppas ni har haft en bra dag! Kram❤


Min knasiga dag

Idag trodde jag att jag skulle åka till en kompis och sova över med henne och en annan och sen ringer en annan kompis och vill att vi ska komma till badstranden och bada med henne. Så när vi kommer ner dit hoppar mina kompisar från min skola fram och skriker; GRATTIS!
Först tänckte jag; vem är det som fyller år?
Men sen kom jag på; juste det är ju jag!
Jag blev så glad och rörd så jag grät till och med lite.
Så då fikade, badade och jag fick presenter sen gick vi hem till kompisen vi skulle möta vid stranden och nu ska vi alla tjejer sova och äta här. Det ska bli så kul och jag är så glad att dom gjorde det här.
Mer får ni kanske hör imorgon (om jag orkar).
Kram Andrea❤


Min dag👌

Idag har jag inte gjort mycket. På förmiddagen gick jag upp åt frukost, sen kläde jag på mig och borstade tänderna m.m. och sen spelade jag Sims 3 fram till att jag skulle äta lunch sen efter lunch spelade jag mer Sims men lite senare skulle jag vila men somnade så sen runt 3-4 så väckte mamma och jag gick ner och köpte godis... sen kom jag hem spelade mer Sims och sen vid 5 så åkte mamma och jag och fixade blommor på plantaget och nu sitter på ute på balkongen och tar det lugnt och äter upp mitt godis. Asså så inte en sån effektiv dag, hehe. Men inget mer att säga så ni får ha en bra kväll och jag fortsätter sitta här och hålla för näsan för att granarna under oss sitter och röker... Jaha Godnatt!❤👍


Fotografering med Emelie och Anna❤

Några av bilderna vi tog idag, och läs även Annas blogg här!

  

 


Mina tre tipps på låtar

1. Best Song Ever (One Direction)
2. Crazy Kids (Ke$ha)
3. Carry You (Union J)


I'm back!

Nu är jag tillbaks efter en liten paus jag har haft nu under sommaren. Jag har varit på mitt landställe och där hade jag ju kunnat blogga om vi hade haft någon täckning sen hann jag inte när jag kom hem för jag skulle packa upp och åka och fixa en massa grejer varje dag för fyra dagar efter vi kom hem. Åkte vi till Grekland! Så igår kl 3 kom jag hem efter att ha varit i Grekland i en vecka och har haft runt 35-41 grader där men jag har ändå inte blivit jättebrun utan bara lite brun.
Aa jag har inte så mycket mer att berätta, eller jo jag fyllde år 28/7 och fick en... VIT IPHONE 5! Och lite andra saker men det var den jag älskade mest. Nu har jag inger mer att säga, och jag har tyvärr inga bilder i min mobil i Grekland så jag kan inte vissa några såna bilder. Aja ha en trevlig dag. Jag ska till kusinerna på eftermiddagen så vet inte riktigt vad jag ska göra på förmiddagen.
Kram Andrea💚