andreeea.blogg.se
En blogg om en tjejs liv, tankar, fantasier och personligheter.

Lång dag

Idag låg jag i sängen fram till halv 1 och spelade på mobilen. Sen klev jag upp åt "brunch" om man kan kalla det så, jag gjorde pannkakor till mig, syrran och hennes kompis. Dom blev god, jag är ganska "känd" för mina goda pannkakor. I familjen. Sen vid halv 3 hade jag match mot Danderyd. Det gick bra, 3-3 blev det. Jag brukar stå i mål då och då om det behövs, men eftersom jag hade gjort illa handen så fick en kompis som inte ståt så ofta och det gick jättebra för henne.


Sollentuna Centrum

Hej, tänkte bara visa grejerna jag köpte idag.
 
1. One Direction parfymen Our Moment för 359kr på Kicks
 
 
2. Ett par boots från Eurosko för 499kr 
 
3. One Direction skrivbordsunderläg från BR för 100kr
 

Forskar fredag

Idag var jag och min NM klass (Nomatte) inne i stan på något som heter Forskar fredag som är 1-3 gånger per år på fredagar, såklart. Vi var där föra året också så det var inte lika kul i år.
Nu är jag hemma och ska snart iväg med min mamma och lillasyster för att fixa lite grejer och jag ska köpa One Direction parfymen, ÄNTLIGEN! Hoppas den inte är slutsåld bara. 

Kram

Tröttsam dag

På torsdagar brukar jag ha sovmorgon till kvart över 9 men vi hade en orgenteringstävling i min klass så då var sovmogonen till halv 9 istället. Det gick bra, jag hittade alla och fick alla rätt. 
Jag fick en dator av skolan idag, eller inte bara jag utan hela skolan ska få var sin men min klass fick sina idag. Dom är svart och inte dom snyggast jag har sätt men dom var ganska lätta så det är ganska bra. Man fick en svart datorväska till, ska nog köpa en egen mycket snyggare. 
Nu är jag hemma och ska snart äta för att sen åka iväg på träning. Jag var föskyld i tisdags så då blev det ingen träning men idag så! 

Kram


Sjuk

Idag gick jag hem från skolan tidigare än vanligt för jag mådde inte så bra och min lärare trodde jag hade feber. Så nu sitter jag och tittar på Family Guy och tar det lugnt. Jag hoppas jag inte blir riktigt sjuk för det är så tråkigt att gå runt hemma och inte göra något men det är skönt att få sova länge.

Kram

Taxinge Slottcafé










Match

Idag fick jag hoppa in och spela match mot Broma Pojkarna och det var kul. Det blev 1-1 så vi varken vann eller förlora men det gick bra och vi kämpade hårt så jag är nöjd. Ska få gäster snart så jag hinner inte göra så mycket efter matchen. 

Kram

One Direction Where We Are Tour!






Lite bloggande

Ledsen för att det var ett tag sen jag bloggade. Har bara vart i skolan idag så det har inte hänt så mycket att säga. Vi fick sluta 13:25 istället för 15:25 för HKK var inställd och eftersom jag har mått lite illa idag så var det skönt att kunna komma hem och sova lite. Nu tittar jag på Family Guy i sängen efter att ha pluggat ett tag. Hoppas ni har haft en bra dag. 

Kram

Dear 1D,






Matchen avklarad

Var och spelade match idag och det gick ganska bra faktiskt. Det var ganska varmt så vi kunde ju ha spelat bättre men det blev 3-3 och jag är ganska nöjd iallafall! Jag stod inte i mål idag och jag är väldigt för dom som vi spelade mot idag var lite bättre än dom vi spelade mot igår. Nu tittar jag på Family Guy och ska snart äta.
Kram


Lyckad match

Nu har jag nyss spelat match mot AIK och vi vann med 2-1! Jag stod i mål första halvlek och släppte inte in ett ända mål! Sen andra halvlek spelade jag bak och det gick lika bra men råka vricka foten så jag spelade inte dom sista 10min. Men imorgon är det en ny match och då ska jag inte stå i mål! Men det var kul i alla fall och kommer nog göra det fler gånger. Nu ska jag hem duscha, äta lunch, plugga och njuta av segern!
Kram


I'm so happy and sad at the same time!

Glad; Har fått veta att One Direction ska släppa ett nytt album!
Ledsen; Deras album kommer ut den 25 November!

Asså jag vet inte hur jag ska klara mig ända fram till November! Jag kommer nog svimma på vägen! Alla säger; hoppas det är ett bra album! Hoppas det kommer bli det bästa albumet ever!
Men jag vet att det kommer bli DET BÄSTA ALBUMET (plus dom andra två albumen)!
Värdens bästa namn också! Midnight Memories!
Men mitt nedräknande har börjat och det är bara att drömma på tills den kommer.
Deras parfym släpptes också i Sverige i tisdag och jag blev överlycklig! Men sen kom jag på... jag har inte tillräckligt med pengar! Så jag får hoppas parfymen finns kvar efter jag fått min månadspeng.
Liten 30ml (tror jag) 339kr
Stor 50ml (tror jag) 439kr
Hoppas ni haft en bra dag!
Kram!


Invigning

Hej! Vet att det är lite sent att blogga nu men måste bara berätta att igår var vi och köpte nya fotbollsskor till mig och idag blev invigningen av dom! Dom var sjukt bra kan man ju säga för jag har haft såna problem med mina fötter förut och nu får jag inte ont längre. Hade tänkt att sluta på fotbollen förut men efter den här träningen kan jag inte ännu tänka tanken att jag ska sluta!
Det är en bild lite längre ner på dom och dom är neon orangea och inte gula.
Inget mer än att jag tycker vi får för mycket läxor eller iallafall för många läxor som ska göras till på fredag... Men jag kan inte klaga egentligen för det kommer bli mer läxor sen när jag blir äldre.
Sov gott alla läsare;)
Kram Andrea